Äntligen är det dags för bröllop igen!

Nu är det äntligen dags för Annelies och Jims bröllop, och nu är det äntligen dags att dra igång bröllopssäsongen ordentligt. Det är dessutom äntligen dags att blogga lite bröllop igen - det har blivit för lite av det den sista tiden.

Idag har jag varit på en fin plats utanför Sävsjö, för att tillsammans med det vackra brudparet Annelie och Jim förbereda fotograferingen i samband med deras bröllop. Den kommer att inledas på en hästgård, där det finns mycket fina omgivningar. Vi hittade dessutom en damm, som brudparet aldrig sett förut, och där kommer vi garanterat att kunna ta några fina bilder.

Som vanligt förberedde vi också platser i händelse av snö, drivis eller bara "lite för mycket" regn (lite lagom regn är inte alls dåligt väder). Den här gången fann vi några bra platser i stallet. De är kanske så bra, att vi utnyttjar dem även om det inte regnar…

Det ska i varje fall bli riktigt kul att få komma tillbaka med kameran och träffa Annelie, Jim och deras häst på riktigt om ett litet tag. Jag ser verkligen fram emot det!

150510-01150510-02

sommarregnblogg2
Comments

Vitsippor och fotboll!


Det såg mörkt ut inför lördagens bröllop... Vädertjänsterna förutspådde mulet, kallt och till och med en hel del regn... Det regnade större delen av natten före, men på morgonen slutade regnet, värmen steg och till slut sprack himlen upp och det blev en jättefin dag för Emilie och Robert att gifta sig på!

Vi hade förberett fotograferingen i det vackra Sjöängen-området i Eksjö, och eftersom Emilie är väldigt intresserad av blommor och Robert minst lika förtjust i fotboll, så ville jag naturligtvis försöka göra något av det! Som du kan se, delar kanske Emilie inte passionen för fotboll... men vad gör det när de älskar varandra?

Vi hade turen att vitsipporna fortfarande stod i full blom, och Sjöängens vitsippsfält kunde därför erbjuda en vacker bakgrund, nu när våren i övrigt inte hunnit så långt!









Snart är det dags för fler vårbröllop!
Comments

En strålande försommardag!


Även om maj är en vårmånad kan man lugnt säga att den här dagen var en riktig försommardag! En stålande sol lyste från en klarblå himmel på brudparet Josefine och Fredrik. Ett ganska jobbigt ljus att fotografera bröllopsbilder i... men med reflexskärmar, upplättningsblixtar och rätt val av platser att fotografera på kan det bli härliga bilder. Den här gången togs bilderna vid Komstad kvarn utanför Sävsjö.

Ljuset och värmen påverkar oss alla att bli mer positiva och vårsolen har ju en särskild inverkan på kärleken... eller hur?

Josefine och Fredrik vid Komstad kvarn



Vi får hoppas på en lika skön vår i år, speciellt som solen har extra mycket snö att smälta bort!
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.