Bröllopsfotograf i Småland

Letar du efter en bröllopsfotograf i Småland? Då hittar du mig här! Letar du istället efter min nya bröllopsfotoblogg? Klicka i så fall här.

Jag fotograferar bröllop i hela Sverige (ja, var som helst i världen, egentligen), och utgår från Eksjö i norra Småland, med Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Vimmerby, Tranås och Ydre (i Östergötland) som grannkommuner.

Efter många om och men, och efter ganska lång tid, har jag äntligen kommit igång med den nya bröllopsbloggen. Jag hoppas du hänger med dit och läser om mina bröllopsfotograferingar och annat bröllopsrelaterat. Jag ska även försöka lägga in lite tips och råd för dig som planerar bröllop och vad man bör tänka på i samband med bröllopsfotograferingen. Klicka här och gör ett besök!

brollopsfotograf i småland bloggar bröllopsbilder

Bröllopsfotograf i Småland
Comments

Eksjö Näringslivsfest 2019

Eksjö Näringslivsfest 2019 hölls på Eksjö Stadshotell, och blev en riktig succé! Festen organiserades och genomfördes av Eksjös näringslivsbolag, eksjö.nu och stadshotellet i nära samverkan.

Här kan du kolla på ett bildspel från festen, och längre ner hittar du en länk till fler bilder. Hoppas du tycker att det är kul, vi som var där hade en rolig och trevlig kväll!



Fler bilder hittar du i bildgalleriet - klicka HÄR.

Eksjö Näringslivsfest 2020 blev inställd på grund av pandemin. Istället genomfördes en "Corona-anpassad" näringslivslunch med prisutdelning och diskussion kring näringslivsklimatet i Eksjö.
Comments

God Jul och Gott Nytt År!

Julkort_2017_Johan_Lindqvist_Fotografi

Nu har ett helt år gått igen… och det här året har det hänt massor. Jag har under året haft många roliga, spännande och utvecklande uppdrag, och jag tackar alla mina vänner, kunder, leverantörer, kollegor och följare för förtroendet och glädjen att få jobba med er! Utan er hade det inte blivit ett så bra år!

Därutöver har jag, förutom alla fotouppdrag, gjort ett antal större och mindre förändringar, som kommer att få effekt framförallt under 2018. Det kostar en del energi att göra förändringar, och det tar ett tag innan de hunnit verka ut och ge den effekt som det var tänkt.

Något som det hänt mindre med under året, eller rättare sagt inget alls, är min hemsida. Jag började i somras att jobba med den nya hemsidan, men sedan kom hösten med en massa andra, mer angelägna uppgifter, så den fick vänta. Nu hoppas jag att det inte dröjer alltför länge innan den nya versionen kan släppas. Vi får väl se hur det går…

Inför 2018 hoppas jag också ha effektiviserat mitt arbetsflöde så pass mycket, att jag ska hinna med att blogga lite mer än i år. Jag vill ju så gärna visa er vad som händer - och dela med mig av mina bilder!

Tråkigt nog har jag inte haft kraft nog att hålla igång bloggen det här året. Jag har däremot lagt ut en del bilder på Instagram - du följer väl mig där?

Nu är det dags att ta helledigt och fira jul och nyår, för att sedan återkomma med ny kraft "på andra sidan".

Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.