Reklamfotografering

Eksjö & co nummer 6/2016

eksjo-co-2016-06-omslag

Idag har ett nytt nummer av Eksjö & co landat ner i brevlådorna hos alla hushåll på höglandet. Se till att du lägger beslag på ett av de 42000 exemplaren!

Bilderna till nummer 6/2016 av Eksjö & co fotograferade vi på Bruzaholms bruksmuseum, som välvilligt lånade ut en spännande sal (en gammal fabrikslokal) med tjocka tegelväggar och delar av sin fina utställningslokal till oss. Alla produkter som visas på bild är från företag i Eksjö, och alla modeller bor i, eller har anknytning till, Eksjö. Precis som vanligt.

001-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum002-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum003-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum004-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum005-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum006-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum007-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum008-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum009-eksjo---co-nr-6-2016-modereportage-pa-bruzaholms-bruksmuseum

Comments

Lantlig höst i Eksjö & co nummer 5/2016

eksjo-co-2016-05-omslag

Omslagsfoto: Maja Gerhardsson

Efter en lång sommar utan någon som helst aktivitet på bloggen är jag nu tillbaka igen! Det har varit en behövlig paus från bloggandet. Först behövde jag vara ledig efter en mycket intensiv vår och försommar, och därefter har det varit fullt av fotograferingar och leveranser av bilder till studenter, brudpar och företag.

Nu kommer hösten, och jag startar därför med några bilder ur Eksjö & co nummer 5 för i år - höstnumret. Denna gång har vi varit ute vid Spakarps plantskola och Norrby Ängar och fotograferat. Ni hittar även ett par bonusbilder, som inte finns med i tidningen. Omslagsbilden på bloggaren och f.d. mjölkbonden Elin Lewenhaupt (Elin Svärdh) har tagits av Maja Gerhardsson på Fem Punkter.

Snart kommer det fler bröllopsbilder - jag lovar!

001-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co002-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co003-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co004-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co005-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co006-modefotografering-pa-spakarps-plantskola-eksjo-co007-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co008-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co009-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co010-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co011-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co012-modefotografering-pa-norrby-angar-eksjo-co

Comments

Eksjö bokhandel har de gladaste bokhandlerskorna

Nu pågår ju bokmässan i Göteborg. På bokmässan finns Eksjö bokhandel med en egen monter. Är du på bokmässan, tycker jag absolut att du ska besöka Eksjö bokhandel och då får du möta de glada bokhandlerskorna.

Jag har haft förmånen att få fotografera åt Eksjö bokhandel vid några tillfällen de senaste åren, och det är alltid lika kul. Tjejerna är inte bara serviceinriktade, pålästa och har en genuin passion för böcker och läsning, utan de är även alltid glada och verkar ha väldigt roligt tillsammans. Jag har hört att de har kunder som åker långväga bara för att köpa böcker hos dem, och jag tror faktiskt att det är svårt att hitta en bättre bokhandel.

Inför mässan behövde Eksjö bokhandel en ny broschyr, så därför tog vi lite nya bilder hos dem. Kolla in den mysiga läshörnan!

001-eksjo-bokhandel-ar-den-basta-bokhandeln-med-de-gladaste-bokhandlerskorna002-eksjo-bokhandel-ar-den-basta-bokhandeln-med-de-gladaste-bokhandlerskorna003-eksjo-bokhandel-ar-den-basta-bokhandeln-med-de-gladaste-bokhandlerskorna

Comments

Flaskfotografering

I ett uppdrag åt Svenska Vinhuset, som jag fick genom reklambyrån Fem Punkter i Eksjö, har jag fotograferat ölflaskor för affischer, som du kanske kommer att se på en krog nära dig inom kort...

Flaskor är ganska knepiga att ljussätta. Skall de se fräscha och inbjudande ut, får man många gånger belysa både genom botten och bakifrån. Samtidigt gäller det att undvika oönskade speglingar av kamera och fotograf, men ändå få kontrollerade reflexer, som definierar flaskans form. Rätt belyst skall innehållet i flaskorna komma i sin bästa dager, så att man skall bli sugen på innehållet!

Har jag lyckats? Äh, nu går jag ut till kylen...

2011-09-04_0016-0017-Edit-2-4 2011-09-04_0043-0045-Edit-2-4
Detta är ännu ett exempel på samarbete inom EksjöMedia, ett samarbete mellan ett tiotal reklam- och mediaföretag i Eksjö kommun.

Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.