Höstmys hos familjen Sandh och ljusfest i Eksjö & co nummer fem

eksjoco-005-omslag

I det senaste numret av Eksjö & co kan du bland annat läsa om och se bilder från familjen Sands hus, som vi naturligtvis dekorerat lite extra med prylar från tidningens sponsorer, men i huvudsak är det så det ser ut i verkligheten.

Jag tycker att det är jättekul att vi gör reportagen med helt vanliga Eksjöbor i autentiska miljöer. Det är naturligtvis en utmaning på många sätt, men det är ju sådant som jag gillar!

Du kan också läsa lite om Ljus i Eksjö, eller Eksjö ljusfest, som nu kommer tillbaka efter att ha gjort uppehåll förra året. Under ljusfesten låter man några ljusdesigners ljussätta delar av gamla stan, och det skapar nytt liv och skönhet i våra redan tidigare vackra omgivningar. För mig som älskar ljus och vinter är det naturligtvis extra spännande. Nästan lite som en högtid.

Som vanligt visar jag gärna några av bilderna från tidningen, och ibland även någon extra bonusbild, här på bloggen. Denna gång blev det några extra bonusbilder från Eksjö ljusfest. De fick inte plats i tidningen, men eftersom jag gärna slår ett slag för ljusfesten, så bjuder jag på dem!

005-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5006-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5007-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5008-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5009-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5010-lifestyle-livsstilsfotografering-mobler-och-inredning-eksjo---co-nr-5

001-eldshow-under-eksjo-ljusfestival-till-eksjo---co-nr-5002-ljuskonst-under-eksjo-ljusfestival-till-eksjo---co-nr-5003-ljuskonst-eksjo-kyrka-under-eksjo-ljusfestival-till-eksjo---co-nr-5004-ljuskonst-fornminnesgarden-under-eksjo-ljusfestival-till-eksjo---co-nr-5



hostblogg
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.