Mina bilder på tapeten!

Eksjö Stadshotell bjöd häromdagen på en förhandsvisning av sitt nyrenoverade annex, det gamla anrika "Hotell Eken", där man valt att ge varje rum ett eget tema efter en av våra fina gårdsmiljöer i gamla stan i Eksjö, eller efter arvet från Smålands Husarer.

Renoveringen har gjorts mycket stilfullt och på ett sätt som passar perfekt i en anrik och vacker stad som Eksjö. I varje hotellrum finns en nu hel vägg tapetserad med en bild från till exempel en bakgård, och en text att läsa om dess historia. Tanken är att man skall uppleva det som om man ligger, eller sitter, mitt i en av de vackra miljöerna. Om man vill ta en promenad på kvällen, kan man enkelt besöka miljön och se "sitt rum" i verkligheten!

Jag har haft uppdraget att fotografera alla de vackra stadsmiljöerna, och därför var det särskilt roligt att få se hur bra det blev. Det är härligt att se sina bilder i så stort format. De fyller verkligen rummet!

Det är definitivt dags för fototapetens återkomst!

Annexet-Aschanska
Annexet-korridor
Annexet-Branneri-Fornminne
Annexet-trappan
Annexet-Lundins-1Annexet-Lundins-2

Comments

Linnea och Albin på Eksjö Stadshotell

Linnea och Albin ville gärna ha bröllopsbilder tagna i en trappa, och efter att ha letat runt i hela Eksjö efter snygga och fotovänliga trappor hamnade vi till slut på Eksjö Stadshotell, som gärna lånade ut sin trappa till oss. Att sedan hotellet har en vacker soffa med härligt ljus som kommer in från stora fönster är ju inte någon nackdel precis...

Med ett sådant brudpar som Linnea och Albin, så är det bara att placera dem i miljön och låta dem få en stund med sig själva för att få med lite av deras känslor på bild! Att få vara med en stund och uppleva brudparets kärlek till varandra är verkligen en av de stora förmånerna med att vara bröllopsfotograf.



Comments

Ett besök på Ullinge...


Ett populärt ställe i att ha sin bröllopsfest på i Eksjö är Hotell Ullinge (eller Ullinge Wärdshus, som vi som bor här fortfarande kallar det). De har en fantastisk miljö med utsikt mot sjön Södra Vixen, och är kända för sin goda mat. En utmärkt kombination för bröllopsmiddagar!

Igår var jag där för att diskutera bröllopsfotografering och kunde inte låta bli att gå ett varv med kameran i deras nyrenoverade reception och i matsalen. När jag kom hem experimenterade jag med lite olika redigeringar, och tänkte bjuda er på en förhandsvisning. Utomhusbilder struntade jag i denna gång, eftersom det var oväder med blötsnö och stark vind.

2011-02-04_00022011-02-04_0014
2011-02-04_00052011-02-04_0016
...och så några med en annan stil...
2011-02-04_00232011-02-04_0045
2011-02-04_00412011-02-04_0038

Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.